Välkommen till Marketing Automation Forum 10 november!

September 28, 2016 admin

Arbetar du med att utveckla ert arbete inom Marketing Automation? Eller är din stora passion att få ut det mesta av kunddatat? Kanske är du mer intresserad av att ta reda på hur Agila metoder kan appliceras på er marknadsavdelning? Eller diskutera utmaningar med att realisera kundstrategierna? I så fall, kom till vårt forum för att få inspiration, kunskap och en möjlighet att nätverka med personer från liknande yrkesroller. Marketing Automation Forum (MAF) är ett kostnadsfritt event där du istället bidrar med din kunskap, erfarenhet och idéer. Det är vi tillsammans som skapar innehållet i diskussionerna.
Dagens upplägg och struktur Kundcase 1 Camilla Silfverberg, K-rauta | CRM-ansvarig Från strategi till implementation av Marketing Automation Camilla delar med sig av hur hon arbetat fram gemensamma strategier för kundarbetet, kravställt på data och integration och skapat nya kunddialoger för att nu gå live med hjälp av Adobe Campaign. Kundcase 2 Sara Mundt-Petersen, TUI Nordic | Head of CRM Marketing Automation och Analytics Att skapa datadrivna dialoger är något som Sara, ansvarig för CRM, fokuserar på att implementera. Det är uppskattat av kunderna att få en riktad relevant dialog och även lönsamt för bolaget. Fokusgrupper med olika inriktning 1. Introduktion till Marketing Automation (MA) 2. Hur nyttja MA-systemet bättre 3. Gör kunddatat agerbart 4. Utmaningar med att realisera kundstrategin Klicka här för att se program och mer detaljerad information kring upplägget för fokusgrupperna. Presentation Johan Svensson & Anders Grahn, Recoordinate Hur marknadsavdelningar kan arbeta agilt med MA Presentation om hur agila metoder kan hjälpa er att arbeta effektivare, bli mer transparenta i arbetsprocesserna och höja motivationen i ert marknadsföringsteam.
När och Var? Torsdag 10 november | Hitechbuilding, Sveavägen 9, plan 2, Stockholm City. Registrering 12:30 – 13.00 | Seminarium 13-17 | Mingel 17–19. Sista dagen för anmälan är 3 november! Pris? Du anmäler dig kostnadsfritt och bidrar istället med din kunskap, dina erfarenheter och idéer i diskussionerna. Det här får du som deltagare: Inspiration, kunskap och möjlighet att nätverka samt utbyta erfarenhet med personer från liknande yrkesroller. Dessutom får du ett sammanställt dokument med de viktigaste slutsatserna från seminariet. Avsluta på bästa sätt med ett mingel! Vi avslutar dagen med ett mingel på plats. Det är ett perfekt tillfälle för att skapa nya kontakter eller fördjupa redan existerande relationer. Vi bjuder på dryck och lite tilltugg. Vi ser fram emot att träffa dig, välkommen! PS. Eventet är kostnadsfritt och vi ser gärna att du bjuder med kollegor och vänner.   signup    

Tidigare artikel
Kommer GDPR förbättra kundupplevelsen!?
Kommer GDPR förbättra kundupplevelsen!?

Snarare tvärtom…om 15 månader och 9 dagar får konsumenterna ökade möjligheter att säga NEJ till användande ...

Nästa artikel
Beacons, en tillfällig trend eller här för att stanna?
Beacons, en tillfällig trend eller här för att stanna?

När jag var på stan i lördags och gick in i ”den stora sportbutiken på hörnan”, plingade det till i mobilen...